برخورداری افراد یا تیم های پذیرش شده از ملاک ها زیر:
در شتابدهنده آرمان سلامت، تیمهای پذیرش شده باید ملاکهای خاصی را داشته باشند تا بتوانند به برنامه ورود یابند. مهمترین ملاکها عبارتاند از:
برخی دیگر از معیارها و شرایط برای ورود به شتابدهنده ” آرمان سلامت”
ویژگی طرح:
راجع به هر طرح یا ایده ای که میاد اولین گام ارائه پروپوزال هست که برای تنظیم یک طرح توجیهی و پروپوزال خوب برای شرکت در فراخوان شتابدهنده آرمان سلامت، ساختار و اجزای زیر میتونه مفید باشد:
۱) خلاصه اجرایی
۲) توصیف مشکل و نیاز بازار
۳) راهحل پیشنهادی
۴) تحلیل بازار
۵) مدل کسبوکار
۶) استراتژی بازاریابی و فروش
۸) برنامه عملیاتی
۸) تیم و ساختار سازمانی
معرفی اعضای تیم
تخصصها و تجربیات مرتبط
۹) برنامه مالی
۱۰) ریسکها و چالشها
۱) مدارک قانونی
ثبت شرکت و مجوزهای لازم
۲) تحقیقات بازار
دادهها و آمار مربوط به بازار هدف
۳) رزومه اعضای تیم
سوابق کاری و تحصیلی
۴) نقشه راه (Roadmap)
مراحل آینده توسعه محصول
۵) پیشبینی مالی دقیق
جداول مالی شامل پیشبینی درآمد، هزینه، سود و زیان
۶) نمونه محصول یا پروتوتایپ
در صورت امکان، نمونهای از محصول یا خدمات
۷) نظرسنجیها یا بازخوردها
نظرات مشتریان بالقوه یا تستهای اولیه
ارزیابی و پذیرش متقاضیان توسط داوری و بر پایه شاخص های داوری زیر انجام می گیرد:
لازم است تمامی استارتاپ های متقاضی خدمات شتابدهنده، فارغ از این که در چه مرحله ای هستند، این کار را انجام دهند.
در صورت مساعد بودن نظر تیم ارزیابی، از شما برای حضور در جلسه مصاحبه دعوت خواهد شد. شتابدهنده برای پذیرش استارتاپها در دوره کشف 4 ملاک دارد مثال:
در صورتی که استارتاپ آمادگی لازم برای ورود به شتابدهنده را نداشته باشد، نکاتی که مانع ورود به دوره کشف بودند به اطلاع بنیان گذار خواهد رسید.
از بنیان گذار استارتاپ دعوت می شود تا با تمامی اعضای تیم خود در این جلسه، که به منظور آشنایی بیشتر با کسب و کار استارتاپ است، حضور یابند. 15 دقیقه ابتدایی جلسه به ارائه بنیان گذار و معرفی اعضای تیم اختصاص داشته و در 15 دقیقه بعدی، تیم ارزیابی سوالات خود را مطرح می کند.
در صورت جلب نظر تیم ارزیابی در جلسه مصاحبه اولیه، از استارتاپ خواسته میشود به منظور بررسی عمیق تر و دقیق تر، مدل کسب و کار خود را در یک فیلم 5 دقیقه ای بررسی کرده و برای تیم شتابدهی ارسال کند.جهت آماده سازی فیلم مورد نظر ،طبق آموزش ویدئویی زیر عمل کنید و نحوه ارسال ویدئو توسط کارشناس شتابدهی به شما اطلاع داده خواهد شد و در صورت عدم پذیرش، موانع ورود استارتاپ به دوره کشف اطلاع داده می شوند.
جلسه ایست با حضور هیئت داوران شتابدهنده که متشکل از مدیر عامل، مدیر اجرایی و اعضای تیم شتابدهی. بنیان گذار استارتاپ 30 دقیقه فرصت دارد تا تیم داوری را مجاب کند که آینده ای روشن را پیشِ رو دارد. 5 دقیقه به ارائه و 25 دقیقه به پرسش و پاسخ اختصاص دارد.
در صورتی که نظر تیم داوری نسبت به وضعیت استارتاپ مساعد باشد، مجوز ورود به کشف را پیدا کرده است. لزوما همه شرکت کنندگان در جلسه دفاع به دوره کشف ورود پیدا نمی کنند. در صورتی که استارتاپ از ورود به این دوره باز بماند، نکاتی که می توانند کارگشای آنها در ادامه مسیرشان باشند به اطلاع شان خواهد رسید. هر زمان که کاستی های استارتاپ برطرف شوند، بنیان گذار می تواند فرم پذیرش را دوباره پر نموده و شانس خود را برای حضور در دوره کشف امتحان کند.
مواردی که آرمان سلامت باید در فراخوان مشخص کند:
شرایط کسب و کارها برای درخواست جذب سرمایه: